ODAB Svensk Oljedistribution Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns ODAB Svensk Oljedistribution Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. ODAB Svensk Oljedistribution Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

ODAB Svensk Oljedistribution Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-06-07 och har organisationsnummer 556264-6835.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-4501000 alternativt besöka eller skicka post till ODAB Svensk Oljedistribution Aktiebolag på följande adress Sandhamnsg. 51, 115 28, Stockholm.

ODAB Svensk Oljedistribution Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-07.

I ODAB Svensk Oljedistribution Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Byström, Göran Villehard som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster i samband med import och export av olja och oljeprodukter, direkt eller indirekt äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.