Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-09-12. Men sedan 1985-01-01 så har Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Minervav. 14 B, 191 50, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-355880.

Stockholm arbetar för att företag som Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultationer, uppförande och uthyrning av inredning m m. till utställningar och mässor, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Schön, Bo Erland -Schön, Kerstin Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag och det är följande personer, Schön, Bo Erland som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Schön, Kerstin Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bo Schön Utställningsproduktion Aktiebolag är 556263-8998.