Chess Racing Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva stuterirörelse samt tävlingsverksamhet med företrädesvis galopphästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chess Racing Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Chess Racing Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1985-08-14 så skapades Chess Racing Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Chess Racing Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Chess Racing Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556263-7347 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Chess Racing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Chess Racing Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Göran Bror Benny

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chess Racing Aktiebolag är Andersson, Göran Bror Benny som är född 1946 och har titeln VD, Andersson, Göran Bror Benny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Berndt Robert Gustaf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Long, Jessica Katarina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nörklit, Mona Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Strömberg, Caroline som är född 1943 och har titeln SuppleantMalmaeus, Kerstin Maria som är född 1945 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .