K-Eye Group AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns K-Eye Group AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. K-Eye Group AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

K-Eye Group AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556262-8387.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6044230 alternativt besöka eller skicka post till K-Eye Group AB på följande adress Boforsg. 27, 123 46, Farsta.

K-Eye Group AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I K-Eye Group AB så sitter följande personer i styrelsen: , Allerbrand, Bo Allan Villy som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling av produkter och medtoder för att tillfredställa säkerheten i fastigheter och lägenheter inklusive försäljning. Produkterna innefattar allt från lås och passagesystem med kortläsare eller touchkontroll, trådlösa eller kabeldragna kameror, utnyttjande av befintliga elledningar för styrning av kameror och elektriska apparater till mängder av smarta hemprodukter. Utveckling, underhåll, försäljning och installation av datorer och programvara för att styra alla applikationer via Internet eller andra datanätverk. Komplettera kunders nuvarande larm- och säkerhetssystem med Internetstyrning. Intergration av säkerhetsprodukter, konsultation inom säkerhetsbranschen. Tillverkning av elektronikkomponeter, konsultation inom elektronik, ekonomi och finansiering och därmed förenlig verksamhet. Drift och försäljning av hälsoprodukter såsom solarier och massagefåtöljer.