Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva detaljhandel med kosmetikavoror samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1985-08-23 så skapades Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556261-8271 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6606300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eivy Flodins Parfumerie Aktiebolag är Flodin Berglund, Carolina Johanna som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodin, Ejvy Margareta som är född 1932 och har titeln Suppleant, Asplund, Lena Catharina som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .