Ekholm Invest AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall köpa, sälja och äga aktier och andra värdepapper samt fastigheter ävensom att driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekholm Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Ekholm Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1985-08-05 så skapades Ekholm Invest AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Ekholm Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556261-5764 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Ekholm Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ekholm Invest AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekholm Invest AB är Ekholm, Tommy Ludvig Wilhelm som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekholm, Eva Annika som är född 1940 och har titeln Suppleant, Berg, Jan Magnus som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .