Restaurator i Sverige AB

Stockholms län

Information

556261-5699 är organisationsnummer för företaget Restaurator i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurator i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Restaurator i Sverige AB finns i.

Restaurator i Sverige AB har varit registrerat sedan 1985-06-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurator i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Restaurator i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Restaurator i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Restaurator i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50384400 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom monumentvård och byggnadsrestaurering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurator i Sverige AB och det är Leife, Jan Hansson som är född 1959 och har titeln Extern VD, Boesen, Carsten Toft som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Davelid, Per Viktor Markus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Marcinkowski, Karol som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Leife, Jan Hansson som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Bergqvist, Mats Bernt som är född 1954 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,