Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindholtz, Lars Bengt Rubert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungdahl, Björn Johan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag på telefon 08-4471160.

Bolaget skall bedriva truck-, kran- och biltransporter, upp och nedpackning av utställningsgods, maskinflyttning, lagerhantering, emballetillverkning, monterbyggnationer, företagsflyttningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Expo-Transporter i Stockholm Aktiebolag har 556260-7050 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.