Plaza Publishing Group AB

Stockholms län

Information

Plaza Publishing Group AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Plaza Publishing Group AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Plaza Publishing Group AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Plaza Publishing Group AB har haft sedan 1994-01-01. Plaza Publishing Group AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Plaza Publishing Group AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindhagensg. 98, 112 18, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6188000.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Plaza Publishing Group AB Privat, ej börsnoterat.

Plaza Publishing Group AB har idag 556260-6813 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Plaza Publishing Group AB

Bolaget skall bedriva tidningsförlagsverksamhet och bedriva ett antal interaktiva portaler knutna till tidningarna samt bedriva därmed förenlig verksameht.

I Plaza Publishing Group AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östlund, Johan Christopher som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Johan Rolf som är född 1960 och har titeln Suppleant, Thorén, Carl Bo som är född 1942 och har titeln Revisor, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.