Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Flink, Anders Sören som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Carola Sofie som är född 1977 och har titeln Suppleant, Garpenhag, Carl Peter som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall driva verksamhet inom områdena: konsultverksamhet i ekonomiska frågor, förvaltning och köp av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Blåkulla Förvaltnings Aktiebolag har 556260-3232 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.