EBRIDGE Management AB

Stockholms län

Information

EBRIDGE Management AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som EBRIDGE Management AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EBRIDGE Management AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

EBRIDGE Management AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-11-21. Men sedan 1996-01-01 så har EBRIDGE Management AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverkarg. 36, 112 21, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EBRIDGE Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4331136.

Stockholm arbetar för att bolag som EBRIDGE Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EBRIDGE Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall i in- och utlandet bedriva konsultverksamhet inom databranschen, innebärade projektering av testprojekt, systemering, metoduppbyggnad och kvalitetssäkring inom system och projekt, och utbildning samt köp, förvaltning och försäljning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EBRIDGE Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EBRIDGE Management AB och det är följande personer, Creutzer, Ulf Ragnar Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Creutzer, Kerstin Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EBRIDGE Management AB är 556259-1726.