J.O. Vent Aktiebolag

Stockholms län

Information

J.O. Vent Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som J.O. Vent Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J.O. Vent Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

J.O. Vent Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-03-12. Men sedan 1985-01-01 så har J.O. Vent Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drivhjulsv. 26, 126 30, Hägersten. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J.O. Vent Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4492880.

Stockholm arbetar för att bolag som J.O. Vent Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J.O. Vent Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall installera och utföra underhållsarbete på ventilationsanläggningar, bedriva handel med ventilations- produkter, försälja, installera, uthyra och underhålla energibesparingssystem samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J.O. Vent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J.O. Vent Aktiebolag och det är följande personer, Abrante, Peter Miguel som är född 1965 och har titeln VD, Olsson, Lars Arne Stefan som är född 1963 och har titeln Vice VD, Abrante, Peter Miguel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Arne Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Christer Malcolm Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor.Evesäter, Malin Christina som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 2 AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för J.O. Vent Aktiebolag är 556257-6503.