Raylon Bensin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Raylon Bensin Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Raylon Bensin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ståhl, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Likvidator, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Raylon Bensin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Raylon Bensin Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse med detaljvaruhandel och fordonsuthyrning, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Raylon Bensin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Raylon Bensin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Raylon Bensin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Raylon Bensin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Raylon Bensin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Raylon Bensin Aktiebolag har 556256-3907 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.