Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-03-01. Men sedan 1998-01-01 så har Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dalag. 25, 113 24, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-304220.

Stockholm arbetar för att företag som Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva redovisningsverksamhet och personal- uthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag och det är följande personer, Olofsson, Lars Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Leif Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell som är född 1936 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Redovisningsgruppen Olofsson Aktiebolag är 556254-8627.