Falköpings Konferenscenter AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konferensservice, hotell och restaurangverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Falköpings Konferenscenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Falköpings Konferenscenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1984-10-15 så skapades Falköpings Konferenscenter AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556250-5767 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Falköpings Konferenscenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Falköpings Konferenscenter AB så går det att nå dem via telefon på 0515-85600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Falköpings Konferenscenter AB är Larsson, Per-Olof som är född 1948 och har titeln VD, Larsson, Per-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stig Åke Ragnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vesterberg, Bo Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Henricsson, Conny David Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Skeppstedt, Sven Anders Christer som är född 1948 och har titeln RevisorStrandberg, Kaj Anders som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ståhl, Ingrid Elisabeth som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln RevisorBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.