Ecofin Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

556248-3205 är organisationsnummer för verksamheten Ecofin Invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ecofin Invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Ecofin Invest Aktiebolag finns i.

Ecofin Invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-09-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ecofin Invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ecofin Invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ecofin Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ecofin Invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6120195 eller genom brev på följande adress:
Surbrunnsg. 42, 113 48, Stockholm

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet med inriktning på utredningsarbete och rådgivning i samhällsekonomiska och samhällspolitiska frågor. Bolaget skall också bedriva stuteri- och tävlingsverksamhet med hästar, handel med konst och historiska värdepapper samt bedriva i övrigt med ovanstående förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ecofin Invest Aktiebolag och det är Gergils, Håkan Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Gergils, Katarina Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johnsson, Lena Margaretha som är född 1960 och har titeln Revisor, Karlsten, Maria Christina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,