Advokatbyrån Lindwall & Partners AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Advokatbyrån Lindwall & Partners AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Advokatbyrån Lindwall & Partners AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Advokatbyrån Lindwall & Partners AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556247-7850.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-142890 alternativt besöka eller skicka post till Advokatbyrån Lindwall & Partners AB på följande adress Kungsg. 33, 111 56, Stockholm.

Advokatbyrån Lindwall & Partners AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Advokatbyrån Lindwall & Partners AB så sitter följande personer i styrelsen:

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.