Schedevi Psykiatri Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Schedevi Psykiatri Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Schedevi Psykiatri Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Schedevi Psykiatri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1984-08-06 så har Schedevi Psykiatri Aktiebolag varit registrerat. Idag är Schedevi Psykiatri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Schedevi Psykiatri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skedevids Slott Slottet, 590 46, Rimforsa. Vi ni istället prata med Schedevi Psykiatri Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hilding, Åke Joakim som är född 1971 och har titeln VD, Almgren, Anders Olov Hugo som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ribba, Sven Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hilding, Åke Joakim som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Mikael Birger som är född 1969 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Bellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln RevisorBraaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Almgren, Anders Olov Hugo -Hilding, Åke Joakim .

Schedevi Psykiatri Aktiebolag har 556247-5367 som sitt organisationsnummer.