FRAM-RESOR Aktiebolag

Stockholms län

Information

FRAM-RESOR Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där FRAM-RESOR Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. FRAM-RESOR Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket FRAM-RESOR Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. FRAM-RESOR Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till FRAM-RESOR Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 55, 111 22, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-242412.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är FRAM-RESOR Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

FRAM-RESOR Aktiebolag har idag 556247-2737 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för FRAM-RESOR Aktiebolag

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I FRAM-RESOR Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagel, Roger som är född 1957 och har titeln VD, Hagel, Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagel, Sonja Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Vakhromeev, Andrey som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor.