Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1984-10-25 så har Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Odeng. 23, 114 24, Stockholm. Vi ni istället prata med Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag så kan ni göra det på 070-7221608.

Bolaget skall utföra reproarbeten samt framtagning av filmer för tryckerier, tillverka och försälja blomsterdekorationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Westermark, Leif Olof som är född 1941 och har titeln Likvidator, Hyttberg, Hans Birger som är född 1939 och har titeln Revisor, Hans Hyttberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Reprokontakten Susanne & Christer Aktiebolag har 556247-1887 som sitt organisationsnummer.