Polonium Aktiebolag

Stockholms län

Information

Polonium Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Polonium Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Polonium Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-10-11. Men sedan 1998-01-01 så har Polonium Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lövhagsv. 18, 186 94, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Polonium Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51240608.

Stockholm arbetar för att företag som Polonium Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Polonium Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsfinansiering, företagsekonomi och affärsutveckling samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag.

Firmatecknare för Polonium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Polonium Aktiebolag och det är följande personer, Örwén, Thomas Vincent Örvesson som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Evert, Dan Robert Leonard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Örvén, Gunilla Annelie Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Slättås, Olov Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Polonium Aktiebolag är 556245-6110.