Svante Tham Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svante Tham Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Svante Tham Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tham, Svante Gunnar Casper som är född 1945 och har titeln VD, Tham, Svante Gunnar Casper som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tham, Lisa Yun Amelie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svante Tham Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svante Tham Aktiebolag på telefon 08-169109.

Bolaget skall bedriva psykoterapi, konsultation och undervisning. Handel med värdepapper. Handel och avel av får samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svante Tham Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svante Tham Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svante Tham Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svante Tham Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svante Tham Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svante Tham Aktiebolag har 556244-8026 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.