Anika R Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

556242-8689 är organisationsnummer för företaget Anika R Design Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anika R Design Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Anika R Design Aktiebolag finns i.

Anika R Design Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-06-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anika R Design Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Anika R Design Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anika R Design Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anika R Design Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7674813 eller genom brev på följande adress:
Vändstigen 3, 181 42, Lidingö

Bolaget skall bedriva handel med konst, möbler och inredningsdetaljer samt inredningskonsultativ verksamhet, ekonomisk och juridisk konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anika R Design Aktiebolag och det är Reuterswärd, Anika som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ensér, Mats Albert som är född 1947 och har titeln Suppleant, Leander, Rutger Knut Rolfsson som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,