P-Å Karlsson Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

P-Å Karlsson Transport Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där P-Å Karlsson Transport Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. P-Å Karlsson Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket P-Å Karlsson Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. P-Å Karlsson Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till P-Å Karlsson Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Östgötag. 63, 116 64, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-371340.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är P-Å Karlsson Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

P-Å Karlsson Transport Aktiebolag har idag 556242-6998 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för P-Å Karlsson Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeri, köp och försäljning av bilar och biltillbehör, import och export av biltillbehör samt förvaltning av fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I P-Å Karlsson Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Per Åke Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Anna Charlotta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .