Anti-Corrosion Syd Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anti-Corrosion Syd Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Anti-Corrosion Syd Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anti-Corrosion Syd Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Anti-Corrosion Syd Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Anti-Corrosion Syd Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anti-Corrosion Syd Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kabing. 13, 212 39, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-187022.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Anti-Corrosion Syd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anti-Corrosion Syd Aktiebolag har idag 556241-7815 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åkesson, Hans Stig Krister -Åkesson, Lena Clary Helene är den som för stunden ansvarar för Anti-Corrosion Syd Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och service av trycklufts- och ytbehandlingsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

I Anti-Corrosion Syd Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Hans Stig Krister som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gudmundsson, Lars-Gunnar Rune som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Claes Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Lena Clary Helene som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .