CH Kreditförsäkringar AB

Stockholms län

Information

CH Kreditförsäkringar AB är ett företag som finns i Stockholm. I CH Kreditförsäkringar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hässler, Curt Lennart som är född 1947 och har titeln VD, Hässler, Curt Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hässler, Barbara som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CH Kreditförsäkringar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CH Kreditförsäkringar AB på telefon 08-6653115.

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar, konsultation inom området säkerställande av kundfordringar samt härtill närliggande verksamhet samt bedriva handel med värdepapper.

Idag är CH Kreditförsäkringar AB av bolagstypen Aktiebolag.

CH Kreditförsäkringar AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CH Kreditförsäkringar AB innehar ej F-skattsedel och CH Kreditförsäkringar AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CH Kreditförsäkringar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CH Kreditförsäkringar AB har 556240-6131 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.