Hultronic Innovation Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hultronic Innovation Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Hultronic Innovation Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hultronic Innovation Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hultronic Innovation Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-03-14. Men sedan 1996-01-01 så har Hultronic Innovation Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tunnbrödsv. 59, 168 64, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hultronic Innovation Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-292879.

Stockholm arbetar för att företag som Hultronic Innovation Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hultronic Innovation Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsult och utvecklingsarbete inom elektronik, data, regler- och processteknik samt fiberoptik och därmed förenlig verksamhet. Som delverksamhet skall förvaltning av aktier och andra värdepapper, leasingverksamhet med fordon, köp, försäljning av fastigheter, om och tillbyggnad av fastigheter och agenturverksamhet inom data-elektronik branschen bedrivas.

Firmatecknare för Hultronic Innovation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hultronic Innovation Aktiebolag och det är följande personer, Hultén, Marianne Eva Barbro som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Kalle Tomas som är född 1984 och har titeln Suppleant, Ström, Carl Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hultronic Innovation Aktiebolag är 556239-5532.