Heinge Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Heinge Konsult Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Heinge Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkman, Jan Erik Thorsten som är född 1943 och har titeln VD, Björkman, Jan Erik Thorsten som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Karl Anders som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wall, Karl Johan Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Eivor Inga-Lill som är född 1946 och har titeln Revisor, Nackstad, Caj Stenson som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Heinge Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Heinge Konsult Aktiebolag på telefon 08-7010839.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena management och marknadsföring och utföra administrativa tjänster.

Idag är Heinge Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Heinge Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Heinge Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Heinge Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Heinge Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wall, Karl Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Heinge Konsult Aktiebolag har 556237-4461 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.