PENTAGONEN FÖRVALTNING Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva fastighetsmäkleri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PENTAGONEN FÖRVALTNING Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är PENTAGONEN FÖRVALTNING Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1984-02-06 så skapades PENTAGONEN FÖRVALTNING Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556236-5923 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är PENTAGONEN FÖRVALTNING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PENTAGONEN FÖRVALTNING Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PENTAGONEN FÖRVALTNING Aktiebolag är Mannerstråle, Claes Gustaf Georg som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerdal, Anders Leif Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .