Ektorps Gård AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva avel, uppfödning och försäljning av djur. Inackordering och uthyrning av djur. Import, tillverkning och försäljning av utrustning och foder till djur. Konsult och servicetjänster inom avel och uppfödning. Kontors-, ekonomi- och redovisningstjänster. Sjukvård inom human- och veterinärvård. Daghemsverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ektorps Gård AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Ektorps Gård AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1983-11-23 så skapades Ektorps Gård AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556236-2607 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Ektorps Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ektorps Gård AB så går det att nå dem via telefon på 08-54025054 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ektorps Gård AB är Ståhl, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Likvidator, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .