Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-11-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion av nationella och internationella idrottsresor och promotionsverksamhet, bedriva travsportverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6492500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag är Björk, Erik Johan som är född 1952 och har titeln VD, Björk, Erik Johan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Johan Sten-Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björk, Helinä Margit som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nehrer Backlund, Lena Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jonsson, Ulf Gustav som är född 1972 och har titeln RevisorSande, Johan Wilhelm som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Björk & Boström Sportresor i Stockholm Aktiebolag har 556235-5320 som sitt organisationsnummer.