Ernst & Young Sweden AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ernst & Young Sweden AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Ernst & Young Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ernst & Young Sweden AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556235-4539.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-52059000.

Ernst & Young Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Ernst & Young Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Träff, Lars Åke Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , Sennfors, Monica Elisabet Piroska som är född 1964 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Thaler, Karl Markus som är född 1967 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva revisionsverksamhet, äga och förvalta aktier, andelar och värdepapper, uthyrning av fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.