Raymond Ahlgren AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Raymond Ahlgren AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Raymond Ahlgren AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Raymond Ahlgren AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556234-7186.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6503101 alternativt besöka eller skicka post till Raymond Ahlgren AB på följande adress MOTIONSVÄGEN 1, 181 30, Lidingö.

Raymond Ahlgren AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Raymond Ahlgren AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Ahlgren, Anette Solveig som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget verksamhet skall vara produktions av events, scenshower och tv-program samt coachning inom personlig utveckling. Verksamheten skall även innefatta caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.