bwin Games AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter bwin Games AB. Det finns flera verksamheter som liknar bwin Games AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

bwin Games AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1983-10-21 så har bwin Games AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är bwin Games AB Publikt bolag och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med bwin Games AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Klarabergsviadukten 82, 111 64, Stockholm. Vi ni istället prata med bwin Games AB så kan ni göra det på 08-56247000.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att utveckla och distribuera programvara, system, applikationer och tekniska lösningar för spel och administration av spel, att självt eller genom dotterbolag tillhandahålla konsulttjänster inom digital telekommunikation, att självt eller genom dotterbolag tillhandahålla kundsupport, att självt eller genom dotterbolag tillhandahålla konsulttjänster för kundrelationer och för analys och rapportering av kunddata, att självt eller genom dotter bolag tillhandahålla konsulttjänster för marknadsföring och sponsorskap ävensom att bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bertilsson, Kent Bertil Peter som är född 1961 och har titeln Extern VD, Baca, Joachim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ahlqvist, Klas Fredrik Emil som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Doppler, Guenther som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Malmeby, Anders Jan Olof som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

bwin Games AB har 556232-3567 som sitt organisationsnummer.