Tazlina AB

Stockholms län

Information

Tazlina AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Tazlina AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tazlina AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tazlina AB har haft sedan 1994-01-01. Tazlina AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tazlina AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4527122.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tazlina AB Privat, ej börsnoterat.

Tazlina AB har idag 556231-8112 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tazlina AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av lös och fast egendom. Köp, försäljning, import, export, tillverkning och uthyrning inom byggnads-, verkstads-, data-, elektronik-, kontors-, grafiska-, bil-, båt- och fritidsindustrin. Vidare skall företaget beddriva värdepappershandel och konsultverksamhet inom redovisning, ekonomi, ekologi och finansiering samt i anslutning till ovan nämnda affärsområden, utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen om finansieringsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Tazlina AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundström, Jan Alfred som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ragnar Kjell-Åke som är född 1940 och har titeln Suppleant, Woll Thunqvist, Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, .