B. Sagvold Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, utföra reparationer samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B. Sagvold Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är B. Sagvold Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1983-05-19 så skapades B. Sagvold Bygg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel B. Sagvold Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

B. Sagvold Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556229-5849 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är B. Sagvold Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med B. Sagvold Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-50024686 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sagvold, Aina Viola -Sagvold, Bengt Olav

Följande personer är på något sätt aktiva inom B. Sagvold Bygg Aktiebolag är Sagvold, Bengt Olav som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sagvold, Aina Viola som är född 1943 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .