Söderberg Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Söderberg Consulting Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Söderberg Consulting Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Söderberg Consulting Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Söderberg Consulting Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Söderberg Consulting Aktiebolag ska trivas.

Söderberg Consulting Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga, förvalta och driva handel med fastigheter, värdepapper, antikviteter och konst och utöva rådgivande verksamhet i förmögenhetsförvaltning samt kameral uppdragsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderberg Consulting Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Söderberg Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Söderberg Consulting Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6120608.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Söderberg Consulting Aktiebolag är Söderberg, Mats Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Ruth Anita som är född 1951 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Söderberg Consulting Aktiebolag har 556228-9362 som sitt organisationsnummer.