Ulf Ringström Information AB

Stockholms län

Information

Ulf Ringström Information AB är ett företag som finns i Stockholm. I Ulf Ringström Information AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ringström, Ulf Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringström, Titti Karin Esther som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulf Ringström Information AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ulf Ringström Information AB på telefon 070-8732739.

Bolaget skall bedriva journalistik, information och reklam ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ulf Ringström Information AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ulf Ringström Information AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ulf Ringström Information AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ulf Ringström Information AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulf Ringström Information AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ulf Ringström Information AB har 556228-5048 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.