Newsletter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Newsletter Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Newsletter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Newsletter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Newsletter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Newsletter Aktiebolag ska trivas.

Newsletter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklamproduktion och marknadsundersökningar samt handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Newsletter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Newsletter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Newsletter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7296910.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Newsletter Aktiebolag är Agerberg, John Göran som är född 1944 och har titeln VD, Agerberg, John Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrgren Agerberg, Barbro Aina Agneta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Newsletter Aktiebolag har 556228-1914 som sitt organisationsnummer.