Nota Medicus Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nota Medicus Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Nota Medicus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Osbjer, Björn Åke som är född 1946 och har titeln VD, Osbjer, Björn Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin Osbjer, Alexander Björn Rune som är född 1986 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nota Medicus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nota Medicus Aktiebolag på telefon 08-6784100.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva sjuk- och företagshälsovård via internet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nota Medicus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nota Medicus Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nota Medicus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nota Medicus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nota Medicus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Osbjer, Björn Åke Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Nota Medicus Aktiebolag har 556227-0438 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.