Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag ska trivas.

Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fotografering, stillbild och video samt ljudproduktion även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6000508.

Firman tecknas var för sig av -Elgstrand, Björn Olov -Elgstrand, Linn Birgitta.

De som är på något sätt har med Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag är Elgstrand, Björn Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Elgstrand, Linn Birgitta som är född 1973 och har titeln Suppleant, Öhström, Ulf Harry som är född 1942 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Mastria som är född och har titeln Revisor, .

Fotograf Björn Elgstrand Aktiebolag har 556226-5552 som sitt organisationsnummer.