MMI Silver och Form Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns MMI Silver och Form Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. MMI Silver och Form Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

MMI Silver och Form Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556226-4050.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6554155 alternativt besöka eller skicka post till MMI Silver och Form Aktiebolag på följande adress Bergstigen 11, 182 78, Stocksund.

MMI Silver och Form Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I MMI Silver och Form Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Henriksson, Anna Karin Beatrice som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel med begagnade varor av guld, silver och koppar, nysilver, stenar, såsom smycken, mynt och antikviteter, köp och försäljning av aktier och värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet. Psykologisk behandling och organisationsutveckling.