Tre Rör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tre Rör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Tre Rör Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tre Rör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tre Rör Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-01-19. Men sedan 1983-01-01 så har Tre Rör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kringelv. 29, 168 64, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tre Rör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-293969.

Stockholm arbetar för att bolag som Tre Rör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tre Rör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende rörentreprenader inom VVS-sektorn, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tre Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tre Rör Aktiebolag och det är följande personer, Lundberg, Bert Evald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelgren, Jenny Bertsdotter som är född 1974 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tre Rör Aktiebolag är 556224-4011.