Butik L.L. i Åkermyntans Centrum AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Butik L.L. i Åkermyntans Centrum AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Butik L.L. i Åkermyntans Centrum AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Butik L.L. i Åkermyntans Centrum AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556218-1031.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-5035489 alternativt besöka eller skicka post till Butik L.L. i Åkermyntans Centrum AB på följande adress Kvickrotsgränd 142, 165 76, Hässelby.

Butik L.L. i Åkermyntans Centrum AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Butik L.L. i Åkermyntans Centrum AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lizenhielm, Lars-Roger Gerhard som är född 1965 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel med framförallt damkonfektion, kosmetika och parfym samt därmed förenlig verksamhet.