Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken är ett av dem. Statusen för Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken är att Bolaget är aktivt.

Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken är ett Aktiebolag och skapades 1982-04-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, utföra bokföringsuppdrag, bedriva ekonomisk konsultverksamhet till- handahålla dataprogram samt utföra därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09.

Idag är Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3814103.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken är Elfversson, Lars Olof Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Nils Olof Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sundman, Anna Bigitta som är född 1966 och har titeln Revisor, Bigitta Sundman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Förvaltnings Aktiebolaget Bergsmarken har 556216-9143 som sitt organisationsnummer.