Kungsholmens Läkarmottagning AB

Stockholms län

Information

Kungsholmens Läkarmottagning AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Kungsholmens Läkarmottagning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schayah, Eva Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Schayah, Enar Ali Peter som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonsson, Hans Ola som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kungsholmens Läkarmottagning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kungsholmens Läkarmottagning AB på telefon 08-7155194.

Bolaget skall driva läkarpraktik med allmän kirurgi som specialitet samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kungsholmens Läkarmottagning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kungsholmens Läkarmottagning AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kungsholmens Läkarmottagning AB innehar ej F-skattsedel och Kungsholmens Läkarmottagning AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kungsholmens Läkarmottagning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kungsholmens Läkarmottagning AB har 556216-5059 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.