Mitos Förvaltningsaktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Mitos Förvaltningsaktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mitos Förvaltningsaktiebolag är ett av dem. Statusen för Mitos Förvaltningsaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mitos Förvaltningsaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-12-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mitos Förvaltningsaktiebolag ska trivas.

Mitos Förvaltningsaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, förvaltning av fastigheter och aktier, hästavelsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mitos Förvaltningsaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Mitos Förvaltningsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Mitos Förvaltningsaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-234840.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mitos Förvaltningsaktiebolag är Fischbein, Bernhard som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischbein, Siv Berit som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson, Marcus Anders Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mitos Förvaltningsaktiebolag har 556214-1290 som sitt organisationsnummer.