Östermalmstorgs Läkarmottagning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Östermalmstorgs Läkarmottagning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Östermalmstorgs Läkarmottagning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Östermalmstorgs Läkarmottagning Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556211-7332.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9381450 alternativt besöka eller skicka post till Östermalmstorgs Läkarmottagning Aktiebolag på följande adress Dalaröv. 172, 136 91, Haninge.

Östermalmstorgs Läkarmottagning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Östermalmstorgs Läkarmottagning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Inger Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva läkarverksamhet innefattande sjukvård, förebyggande hälsovård samt forskning inom samma område ävensom idka därmed förenlig rörelse.