Marcus Uthyrnings AB

Stockholms län

Information

Marcus Uthyrnings AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Marcus Uthyrnings AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Marcus Uthyrnings AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Marcus Uthyrnings AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1981-08-10. Men sedan 1981-01-01 så har Marcus Uthyrnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till ÄLVKÄLLEVÄGEN 4, 120 40, Årsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marcus Uthyrnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som Marcus Uthyrnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Marcus Uthyrnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva maskin- och tunggodshantering samt köpa, sälja och hyra ut maskinutrustning, ävensom idka därmed förenligverksamhet.

Firmatecknare för Marcus Uthyrnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marcus Uthyrnings AB och det är följande personer, Markusson, Karl Erik Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Markusson, Majvor Louise som är född 1945 och har titeln Suppleant, Liikanen, Markus Erik Johan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Marcus Uthyrnings AB är 556211-5278.