You Do Creative AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och You Do Creative AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och You Do Creative AB är ett av dem. Statusen för You Do Creative AB är att Bolaget är aktivt.

You Do Creative AB är ett Aktiebolag och skapades 1981-06-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som You Do Creative AB ska trivas.

You Do Creative AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av textilvaror och reklamartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att You Do Creative AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är You Do Creative AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med You Do Creative AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3528700.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med You Do Creative AB är Kjellin, Leif Rikard som är född 1953 och har titeln VD, Kjellin, Leif Rikard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Chramer, Lena Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

You Do Creative AB har 556210-3654 som sitt organisationsnummer.